De Kapsalon Award 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door

Hoofdsponsoren

Gedurende meer dan 125 jaar heeft WELLA zich succesvol ontwikkeld in nauwe samenwerking met stylisten. WELLA streeft er naar om voorop te lopen in elk segment van de kappersindustrie, zowel voor de stylisten als de eindconsument en biedt diverse merken en salonservices aan. WELLA staat voor innovatie en vooruitstrevende technologie.
Great Lengths is het origineel inzake haarverlenging en haaraanvulling. Bijna 20 jaar geleden werd de eerste methode gelanceerd, waarmee een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling mogelijk was. Sindsdien vertonen extensions een enorme groei.

Initiatiefnemers

Wiewathaar.nl is het beauty inspiratieplatvorm, met recensies over salons en producten en vormt een schakel tussen salonhouder & productleveranciers en de consument. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 20.000 salons en of 6.000 producten. Wiewathaar.nl is eind 2010 opgericht en speelt in op de behoefte van online beautyinformatie.
Wugly helpt consumenten door de aanbevelingen van anderen op de leukste en beste plekken te komen om te winkelen. Dit doen we door alle informatie over winkels, kapsalons, beauty salons en horeca te bundelen. Maandelijks helpen we een half miljoen consumenten in hun zoektocht. Dit doen we over alle winkels en kapsalons in Nederland, waarover we al 650.000 klantervaringen verzameld hebben. En we helpen onze zakelijk klanten zich dagelijks te verbeteren en zich te onderscheiden.

 

Mediapartners

Evenement

Swiss-logo