Hoe kan ik met mijn kapsalon winnen?

Je maakt kans op de Kapsalon Award 2015 wanneer je door het publiek gekozen wordt als provinciewinnaar of door de jury als categoriewinnaar. De provinciewinnaars worden bepaald op basis van het gewogen en gecorrigeerde eindcijfer. De zes rapportcijfers worden gewogen naar het belang van het aspect en gecorrigeerd met een zekerheidsmarge (welke bepaald wordt door het aantal beoordelingen). De vijf categoriewinnaars worden door de jury genomineerd.

Moet ik mijn salon aanmelden?

Alle kapsalons doen automatisch mee aan de verkiezing. Wij raden echter wel aan om je aan te melden, dan ontvang je banners en kun je het promotiepakket bestellen. Je moet een minimum aantal beoordelingen verzamelen om genomineerd te worden.

Hoe zorg ik voor voldoende beoordelingen?

Door je klanten actief te vragen deel te nemen aan de verkiezing. Dit kan door ze op te roepen via banners op je website of via je nieuwsbrief. Ook door promotiemateriaal (flyers + posters) in te zetten breng je je klanten op de hoogte van de verkiezing. Bekijk de deelnamemogelijkheden! Je kunt verschillende dingen doen om je klanten te stimuleren om jouw salon te beoordelen.

Zijn er kosten verboden aan deelname?

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de verkiezing, voor zowel kappers als consumenten. Bekijk de deelnamemogelijkheden!

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

Dit wordt nader bekendgemaakt.

Wat is de looptijd van de verkiezing?

De verkiezing loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2015. Gedurende deze periode kunnen jouw klanten een beoordeling geven over jouw kapsalon via kapsalonaward.nl. Hierna worden de genomineerden bekend gemaakt.

Worden de beoordelingen gecheckt op kwaliteit?

Onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy is verantwoordelijk voor het onderzoek. De beoordelingen worden altijd gecheckt op kwaliteit en betrouwbaarheid. Iedere consument kan maar één keer een beoordeling geven. Deelname van consumenten wordt geverifieerd door middel van een geldig en uniek e-mailadres. Een kwaliteitscheck vindt allereerst plaats om de provinciewinnaars bekend te maken.

Mag ik prijzen weggeven aan stemmers?

Het is niet toegestaan zelf prijzen te verloten in ruil voor beoordelingen. De organisatie stelt enkele prijzen beschikbaar. Bekijk hier de voorwaarden.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?

Wij streven ernaar zo volledig mogelijk informatie te verstrekken. Mochten er echter vragen zijn, neem dan contact met ons op. Ook als er onduidelijkheden zijn over de verkiezing of incorrecte gegevens zijn vermeld, kun je contact opnemen.