Om kans te maken op de titel heb je allereerst klantenreviews nodig. Roep daarom je klanten op om te stemmen! Hieronder staan hulpmiddelen en tips om meer stemmen te krijgen.

banners 

Zet de banner op je website

Om jouw klanten online op te roepen kun je gebruikmaken van banners. Deze banners hebben een speciale link, zodat klanten meteen jouw salon kunnen beoordelen.
Deze banners kun je gebruiken in alle online uitingen, zoals je website, nieuwsbrief en Facebook. Als je jouw salon inschrijft ontvang je de banners helemaal gratis!
Stuur mij de banners Je kunt natuurlijk ook je eigen banners maken.

Bestel promotiemateriaal voor in je salon

Wil je klanten oproepen om hun beoordeling uit te brengen, dan kun je gebruikmaken van posters en kaartjes om uit te delen. Het pakket bestaat uit 1.000 (visite)kaartjes, twee A3 en twee A4 posters. De kosten zijn €59,95 inclusief verzending! Op de kaartjes en de posters staat een unieke link en QR-code, waarmee je klanten direct op jouw kapsalon kunnen stemmen. Bekijk hier het voorbeeld van de poster en de kaartjes (voorzijde en achterzijde). Je kunt ook promotiemateriaal bestellen voor een specifieke categorie, zoals de barbershop. Bekijk een voorbeeld hier.
Stuur mij promotiemateriaal

 promo-materiaal 

Volg onze tips

Hier staan enkele tips die je helpen bij het verkrijgen van meer reviews voor jouw salon.

  • Vraag je klanten om een review als ze in de salon zijn.
  • Je kunt een laptop of iPad in de salon plaatsen om klanten meteen een beoordeling te laten schrijven.
  • Stuur een e-mail naar je klanten met het verzoek om een review. Daarin kun je direct een link naar jouw salon opnemen.
  • Probeer in te spelen op het ‘wij-gevoel’. Voor de klant is het immers ook leuk als zijn of haar kapsalon de beste van Nederland wordt!
  • Gebruik social media om je klanten te bereiken en vraag ze om jouw salon te reviewen.

Ongetwijfeld kom je zelf ook op nieuwe ideeën om meer stemmen te verzamelen. Wil je deze met ons delen? Wij plaatsen de leukste en meest originele tips op deze website. Stuur jouw tip en eventueel een foto naar info@kapsalonaward.nl.

Tips